Categories
Notícies

QUI ÉS DÉU PER A TU?

QUI ÉS DÉU PER A TU? Visitants del Blog, necessitem la vostra col·laboració! És molt senzill. Es tracta de que aporteu la vostra experiència, personal i intransferible. És per una dinàmica a la convivència d’aquest cap de setmana per a adolescents.

Suficient 1, 2 ó 3 línies. Podeu escriure comentaris signats, comentaris en anònim si us fa pal, o també al correu: joves@bisbattortosa.org Vinga animeu-vos! Els més joves, necessiten el testimoni – està clar que no tan sols escrit- dels que són més “grans” i/o dels que tenen la sort de “més experiència de Déu”.

9 replies on “QUI ÉS DÉU PER A TU?”

Déu és el meu Pare Celestial. El Pare del meu esperit i creador del meu cós i tot el que m'envolta. També és el Pare de Jesucrist, el meu salvador i redemptor, enviat per amor als homes, que dona la vida eterna als que creuen en Ell i segueixen la seua Paraula.

M'agrada

el Déu de Jesús és Aquell més proper, més íntim, el que m´acarona, m´estima i és fa estimar, el que sempre m´acompanya, em sustenta i em salva. El mateix que provoca, incita, demana (i com demana!)i no et deixa mai tranquil, sempre en vol més i el millor (per als “seus petits”)… perque ens/em vol feliç… gràcies Senyor!

M'agrada

Déu és qui em guia, m'acompanya i m'il·lumina, qui me marca el cami quan no sé per on tirar, qui m'escolta i m'aconsella. Ell és el meu amic. No li tingueu por, poc a poc s'anira descobrint davant vostre, tansols heu de estar dispostos a coneixel!

M'agrada

Per a mi Déu és Pare de bondat, de tendresa, d'exigència fraterna. L'Amic incondicional, fidel. Inabarcable, al mateix temps, que lo més íntim. Quan no acabo de saber dir Déu, tracto de substituir-lo per, Amor en majúscules.

M'agrada

“Dios es Espíritu, y su presencia permanece invisible. Vive siempre en nosotros: en los momentos de oscuridad y en los de plena claridad”. (Roger de Taizé).

M'agrada

DIOS ES, donde termino yo; es decir, en todo aquello que me parece imposible hacer, afrontar, continuar. . . y al final soy capaz, es xq libremente dejo que sea en mi. “DIOS ES TODO LO QUE YO NO SOY”.

M'agrada

Déu és el qui és (Ex 3,14) per tant el ser amb plenitud. Tot el que pugui ser per a mi és més el que no és, que el que és. Ell ens ha fet a imatge i semblança seva d'on naix l'excel·lència de tot ésser.

M'agrada

He fet tard, potser….però DÉU per a mi és AMIC! L'amic que sempre està quan et penses que el necessites i quan penses que no el necessites. Déu és pare de l'AMOR fratern, Fill i bonadat de l'amor diari als qui més ho necessitem (els pobres, els qui no creuen, i nosaltres també), Esperit Sant de l'amor fet home entregat per tots nosaltres en la creu. Déu és AMOR!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.