Categories
Notícies

CAP D’ANY A BERLIN, AMB TAIZÉ

URGENT. La majoria sabreu de les trobades anuals de cap d’any de Taizé. Cada any aquesta trobada es celebra en una capital europea i el pròxim encontre tindrà lloc a Berlin.
Hi ha un grup fidel del bisbat que participa any rere any. Però sabem d’alguns joves que heu mostrat interès de participar aquest any. Pel tema dels vols és necessari començar ja a fer les inscripcions. Es calacula que sortira per uns 160€ el vol, més els 70€ que val la inscripció. Si us animeu, o teniu preguntes que aclarir, dieu-ho al llarg d’aquesta setmana. Contactes: Daniela Lleixa dlleixa@hotmail.com ó Maria Palau joves@bisbattortosa.org (669595686).

Por la invitación de las Iglesias y del alcalde de la ciudad, el 34to encuentro europeo tendrá lugar del 28 de diciembre de 2011 al 1 de enero de 2012 en Berlín. Tanto al este como al oeste, Berlín es el símbolo de una ciudad cuya población no se desanimó incluso en las circunstancias más difíciles. La Iglesia que nos acogerá está marcada por una gran diversidad. Son muchos los que, por diversas razones, en Berlín nunca tuvieron un verdadero contacto con la fe cristiana. Entonces todos podrán sentirse bienvenidos. ¿Podría acaso el encuentro ser el signo de que la Iglesia es un lugar de acogida para todos?

One reply on “CAP D’ANY A BERLIN, AMB TAIZÉ”

Estic molt il·lusionada, esperem que tot vaigue bé i puguessem compartir molts de moments aixi com trobar-nos interiorment tots. Una abraçada.

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.