Aquest dissabte les Monges Agustines de Sant Mateu obren la seva casa per pregar amb els joves. És una iniciativa que va començar ja al llarg de l’any passat i rep el nom de “Interior”. Testimonis, pregària personal, diàleg en grup, convivència,… una bona oportunitat per conèixer més de prop la vida contemplativa i dedicar una jornada a la pregària.

A les 10.30 del matí comença l’acollida. Cal portar-se dinar i acaba a mitja tarde. Si estàs interessat en participar et pots posar en contacte a través del correu de la Delegació joves@bisbattortosa.org ó directament amb elles gemmaosa@yahoo.es ó maitemarza@hotmail.com

One thought on “INTERIOR A SANT MATEU

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.