INTERIOR A SANT MATEU

Aquest dissabte les Monges Agustines de Sant Mateu obren la seva casa per pregar amb els joves. És una iniciativa que va començar ja al llarg de l’any passat i rep el nom de “Interior”. Testimonis, pregària personal, diàleg en grup, convivència,… una bona oportunitat per conèixer més de prop la vida contemplativa i dedicar una jornada a la pregària.

A les 10.30 del matí comença l’acollida. Cal portar-se dinar i acaba a mitja tarde. Si estàs interessat en participar et pots posar en contacte a través del correu de la Delegació joves@bisbattortosa.org ó directament amb elles gemmaosa@yahoo.es ó maitemarza@hotmail.com
Anuncis

One thought on “INTERIOR A SANT MATEU

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: