Categories
Notícies

JA HEM TORNAT DE LA JMJ

Difícil és triar una imatge d’entre les moltes que hem fet estos dies. La JMJ ja ha passat, aquest gran esdeveniment que hem estat preparant des de fa més d’un any. Tot l’any ha sigut un any intens, però ha tingut el seu punt culminant aquests dies a Madrid amb milers de joves cristians d’arreu del món i convocats pel Papa Benet.

I ha estat molt xulo, ha estat un temps de gràcia personal i d’església universal. Així ho expressàven els joves al tornar en l’autobus i compartir les experiències viscudes. La crònica és tan sols això, una crònica, animeu-vos i expliqueu les vostres experiències…

One reply on “JA HEM TORNAT DE LA JMJ”

…us heu entregat/donat…els de casa ho hem vist i hem gaudit, però ens manca aquest “regust” què porteu a tots els “plecs” de la vostra roba/ànima…teniu un “deure” sà, ens mantindrem atens al que desitjeu compartir…ànim!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.