Categories
Notícies

1600 joves camí cap a la JMJ…

A primera hora del matí han arribat un grup de 110 italians al Seminari, els voluntaris de Tortosa els esperaven amb il·lusió. Poc després els polonesos éren acollits a la parròquia de El Roser de Tortosa, on aquesta nit gaudirien de cine i festa de benvinguda a la fresca. Per les terres del nord, arribaven els eslovens a la parròquia de Tivissa. A primera hora de la tarde, els 120 romanesos arribàven a Amposta, on els fidels voluntaris els esperàven des de primera hora del matí. A les 10 de la nit el seminari acollia als 500 italians de Bérgamo que tan sols passaran una nit al nostre bisbat, camí de Granada. I un poc abans de la mitja nit els 400 italians de Benicarló eren rebuts per una bona colla de voluntaris i families acollidores. Els jordans ja acollits des d’ahir han disfrutat de la platja i de les vistes de Peníscola, per esta tarde anar fins al Delta i després de fer un tomb, celebrar l’eucaristia junt amb un grup d’italians a la parròquia de Jesús i Maria. Cadascú al seu lloc. I tots contents i generosos: acollits i acollidors.

Comencen uns dies de convivència i germanor que volem disfrutar al màxim i aprofitar per enriquint-nos, al temps que compartim les nostres vides i la nostra fe .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.