Categories
Notícies

LES COLÒNIES DE LA FRATER!

El dia dos d’agost felicitàvem a totes aquelles que porten el nom d’àngels perquè era el seu sant. També durant aquesta setmana més de 50 persones amb discapacitat han tingut de monitors uns àngels molt especials, el monitors de les colònies de la FRATER. Com cada any la delegació diocesana organitza una setmana de colònies per tots ells.

Entre els monitors n’hi ha de totes les edats. Gent experimentada i que porta molts d’anys acompanyant malalts però també gent jove que sacrifica un poc les seves vacances amb els amics per estar uns dies amb gent que necessita una atenció especial. L’ambient que es respira entre ells és alegre i divertit. La responsabilitat no és una càrrega sinó una oportunitat. I entre ells tot ha d’estar organitzat: el servei de neteja, vigilar la piscina, controlar el medicament, organitzar activitats, preparar les taules del menjador, etc… Així és presenten davant dels qui acompanyen com uns enviats del cel.
Aquest esperit fratern dels monitors es cristal·litza en la cara dels protagonistes i receptors dels campaments que passen uns dies fora de la seva rutina i van acompanyats d’uns joves i voluntaris que els fan gaudir d’una vida compartida. Esperem que entre tots hi regni la joia i la festa així com tenen els petits àngels en el cel.

3 replies on “LES COLÒNIES DE LA FRATER!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.