Categories
Notícies

EL DIA 13 D’AGOST TOTS A BARCELONA

El proper dissabte 13 d’agost, el Parc del Fòrum de Barcelona aplegarà a uns 30.000 joves d’arreu del món acollits a les diferents diòcesis amb seu a Catalunya amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut. La Jornada començarà a les 10h amb una Eucaristia, per la tarda les diòcesis podran visitar la Sagrada Família per torns assignats i, finalment, a les 20h al Fòrum de nou, hi haurà un concert de música amb els grups Gen Rosso i Please.

No t’ho pots perdre! Joves, religiosos, mossens, voluntaris, famílies acollidores,… feu la inscripció a la vostra parròquia o al correu joves@bisbattortosa.org abans del 31 de juliol. A la dreta del Blog us podeu descarregar + info clikant a sobre de la imatge corresponent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.