Categories
Notícies

PENSANT JA EN EL PRÒXIM CURS…

Tot i que la foto és “d’arxiu” amb aquesta entrada us volem fer sabedors que ja estem pensant en el curs vinent. Divendres passat l’equip de la Delegació es va reunir per començar a pensar en el curs vinent. Seguirem pensant al llarg de l’estiu. Si teniu idees per al pròxim curs seran benvingudes…

Recordem als que estan estos dies a Lourdes, esperem a que tornen per a que ens conten l’experiència. I també Manu Adell va marxar ahir a Perú per fer una experiència de voluntariat, ens ha promés que ens escriurà… Demà també marxem alguns a unes Jornades de Formacio per a la Catequesi i Pastoral amb Joves… ja us ho explicarem. Altres estan enllestint el Camino de Santiago… ja ho veeu, l’activitat no para… No ho oblidem, ens marca el lema de la JMJ: tot sigui per estar més arrelats i edificats en Crist, més ferms en la fe.

3 replies on “PENSANT JA EN EL PRÒXIM CURS…”

que no us enganyi ningú, estos “alguns que van a unes Jornades de Formació”, se'-n van de rebaixes a Barna…. però igualment us ho explicarem.

nando

M'agrada

1.- Nando: espero que les “rebaixes” hagin estat del tot profitoses i ja ens ensenyareu que us heu comprat! jejeje ;)

2.- Manu: Moltíssima sort per Peru, estem ansiosos de que ens contis la teva experiència!!

3.- Ànims per als que esteu enmig del Camino de Santiago, ja s'apropa la meta però recorde….”més important que la meta és el camí”!!!

4.- Pels qui hem estat a Lourdes de peregrinació puc dir-vos de bona mà, que els qui hem participat ens ho hem passat molt bé i gran parts dels joves que van venir han dit: SI ha Maria!! Un si confiat a la Verge de Lourdes, un si entusiasmat en l'ajuda als més “grans” però joves d'esperit! Un SI super gran a repetir l'experiència l'any vinent. I jo animo a tots/es aquells/es que no conegueu l'experiència que us animeu en participar, ja veureu tot el que se sent enmig de les persones malaltes que van a buscar el goig i la gràcia de la mare!!És una experiència molt però que molt gratificant!!!

5.- Per a tothom, que passeu d'un molt bon estiu però no oblideu tenir ben present al Pare! A Ell que tant és vol fer present enmig nostre!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.