Categories
JMJ

II TROBADA DIOCESANA DE VOLUNTARIS JMJ

Ahir al vespre va tenir lloc al Seminari de Tortosa, la segona Trobada Diocesana de Voluntaris de la JMJ. Al voltant de 90 persones, la majoria joves, vam trobar-nos a les 6 del vespre per compartir una tarde de formació, esbarjo i una mica de pregària.
Vam començar sentint alguns testimonis espontanis de la vinguda de la Creu al nostre bisbat farà cosa de 2 mesos. Tot seguit el Sr. Bisbe ems va encoratjar a viure el voluntariat a fons. Després vam passar per diferents tallers i ja al voltant de les 21h vam tenir una bona estona de piscina. Després de sopar, vam gaudir de la música i vam acabar pregant tots junts a la capella central del Seminari. Ens vam acomidar, per seguir preparant-nos als nostres pobles i acollir com Déu mana, als grups que ens visitaran.

One reply on “II TROBADA DIOCESANA DE VOLUNTARIS JMJ”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.