Categories
Notícies

NOTICIES VÀRIES


CONCURS BÍBLIC…

El dissabte 21 de maig va tenir lloc l’entrega de premis del Concurs Bíblic organitzat pel grup avant de Terrassa. Un total de més de 4600 xiquets i joves de les diferents escoles, parròquies, instituts varen participar des de la nostra diòcesi. Aquest concurs cada any té un lema pel qual es poden fer uns treballs: powerpoints, videos, redaccions, dibuixos…Esperem l’any vinent – com deia un dels organitzadors – poder superar els 5000 participants. Ells no han fet propaganda, però cal dir que Bernat Molina, Guillermo Soriano i Franc Homedes de l’IES Joan Coromines de Benicarló, han guanyat el premi de Batxillerat.

MOLTS JOVES D’ACANAR ES CONFIRMEN DIVENDRES VINENT…

i per això dissabte passat vam anar fins a terres canareves per engrescar-los a continuar, a seguir formant grup i a participar de les activiatats diocesanes que s’organitzen també per a ells. Mónica Gargallo els va explicar que ha suposat participar de la Pasqua Jove per a ella i Antonio Iglesias els va explicar que havia significat per a ell la vinguda de la Creu de la JMJ al nostre bisbat. Que l’Esperit Sant els ajudi, ens ajudi, a mantenir-se, a mantenir-nos, fidels.

EL MÚSICAL “NO TENGÁIS MIEDO”…

composat i dut a escena per molts joves de la Delegació de Pastoral Juvenil de Cuenca va representar-se dissabte passat al Palau de Congresos de Peníscola. Narra la vida del beat Joan Pau II i si voleu escoltar la cançó “Firmes en la fe” podeu entrar al web madridmeencanta.org (i de passo, votar-la, si us agrada).3 replies on “NOTICIES VÀRIES”

…gràcies Mónica, gràcies Antonio, gràcies Maria…gràcies Senyor! un petit i senzill acte de comunió eclèsial… els fruits,… ja no són cosa nostra…ànim!

nando

M'agrada

Vaig estar veient el musical aquesta setmana a Peñiscola, i he de dir que tots els qui erem alli ens vam quedar pegats a la cadira.
Pensabem que seria bonic pero no fins a aquest extrem. Si no heu tingut ocasio de veurel, us el recomano. Deu es qui ens dona força per seguir endavant i seguir “Firmes en la fe” .
Gràcies tambe per haver-nos donat un Papa com Joan Pau II

M'agrada

ahir el Vicari General J.Luis Arin em sembla recordar que va fer pujar la quota de confirmats (per ell…) fins 1541 o algo així. Els últims van ser, gràcies a Dèu, els 41 “orelluts/des” de la parròquia S. Miquel Arcàngel d´Alcanar. Moltes felicitats, ànim i endavant!

nando

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.