Categories
Notícies

La creu visita Amposta i La RàpitaDijous, va ser un altre dia intens per a la Creu i la Icona. Al matí va vistar dos residències d’ancians, dos actes molt emotius en el que els més dèbils van poder recobrar una mica de força en les seves vides cansades. Tot seguit vam passar pel Colegi de les MCT i després vam acabar en una bonica pregària a la parròquia de la Santíssima Trinitat de La Ràpita.

A les 15.30 arribàvem al Monestir de les Carmelites Descalces a Amposta, on vam compartir el res del Rosari amb les monges de clausura. Poc després una multitud d’infants i joves rebien la Creu al Col·legi Sagrat Cor d’Amposta, tots els alumnes van fer una bona estona de pregària davant la Creu amenitzada per nombrosos cants. A l’acabar ens vam dirigir en processó fins a la Parròquia de l’Assumpció. Allí vam poder celebrar l’Eucaristia presisdidida pel nostre bisbe D. Javier i per nombrosos fidels que van fer d’aquella Eucaristia un moment ben entranyable d’acció de gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.