La Creu a l’Arxpiprestat del Baix Maestrat

Dimarts, baix un cel blau i un sol esplèndid, 203 joves de Peníscola, Vinaròs, Benicarló, Càlig i Cervera van gaudir d’un dia memorable al voltant de la Creu i la Icona de la Verge.

Després de la pujada de la Creu a l’ermita de Sant Sebastià de Vinaròs vam disfrutar d’una jornada de convivència en la que van hi haure cants, jocs, ginkanes, catequesis, pregària, fotos,…

Al capvespre la Creu i els joves van pujar a la barca per traslladar-se fins a Benicarló, on moltíssims feligresos de tot l’arxiprestat havien acudit al Port. per a rebre’ls.

Tot seguit van acompanyar la Creu i la Icona fins a una cèntrica plaça per tenir allí una emotiva i multitudinària pregària. En acabar tots vam seguir en processó fins al convent de les Monges Tancaes per deixar descansar allí la Creu i la Icona.

Segur que el Senyor se n’ha servit per tocar el cor de molta gent. Gràcies.

Anuncis

3 thoughts on “La Creu a l’Arxpiprestat del Baix Maestrat

Add yours

  1. Des de la Jornada Mundial de la Joventut a Benicarló volem agrair a tots els participants en la Jornada i en especial a totes aquelles persones que han fet possible aquest esdeveniment. Gràcies a tots!

    M'agrada

  2. un esdeveniment d'aquest tipus tardara en olvidarse aquí a benicarló, encara que aquesta noticia no ha tingut resso en la premsa provincial d'avui

    M'agrada

  3. no he vist a la Delegada diocesana “exercint funcions”… potser és que té “pluriempleo”, càmara “en ristre” i tocant la guitarra i cantant “desaforadament”…. Maria, com a representant de tots aquells que ús esteu “vuidant” pels joves…enhorabona!… una tasca fantàstica i sobretot…. no defalliu i ànim!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: