Categories
Jornada Diocesana

JA HA PASSAT EL FÒRUM i LA JORNADA DIOCESANA

Hi ha tantes fotos i tan boniques que reflexen tants moments intensos del cap de setmana que es realment difícil triar-ne una. Divendres va ser el Fòrum un espai d’intercanvi, de diàleg, de compartir, de música… Dissabte la Jornada Diocesana amb gent de les parròquies, van parlar els joves, van escoltar tots, vam cantar,… tan de bo molts se n’anaren en el cor més amable de cara a la joventut i amb el desig renovat d’ajudar a que els joves tinguin l’oportunitat de rebre el do de la fe.

Tot al voltant de El Pou de Sicar, evangeli que avui ens proposa la liturgia. Bevem de l’aigua viva per poder contar-ho a altres i despertar la set.

7 replies on “JA HA PASSAT EL FÒRUM i LA JORNADA DIOCESANA”

hi han “passos” que perduren, i més quan precisament ens preparem i apropem al més culminant de tots…jo personalment puc “donar fe” que dissabte a la Jornada Diocesana vaig tenir el privilegi de fer un “tast/glop” d´això que s´apropa…gràcies!

M'agrada

Dissabte va ser la primera vegada que anava a un encontre d,aquest. Va ser un dia molt especial. Vora el pou es sentia Jesus present i vaig sortir d,alli amb força per seguir testimoniant la meva fe amb el cap ben alt i donant testimoni d´aquell que es la nostra força i la nostra aigua. Amb ell mai no patirem sed.
Gracies per aquest dia

M'agrada

Un cap de setmana inolvidable i difícil d'oblidar. Vaig disfrutar com a boig d'aquestes hores tant intenses. Espero poder continuar assistint a tantes trobades de joves i que això, com el lema de la Jornada Mundial, seveixi per arrelar i edificar el Crist els joves de l'església i aquells que no ho són encara.

M'agrada

gracies per ser com sou i per tot alló que heu fet i esteu fent per nosaltres en el moment en quevau convocar un segon forum es perque vos interesem gracies

M'agrada

Realment, tots/tes les que vau estar preparant el fórum i la jornada,vau ser vertaders instruments de Déu. Ens vau ajudar a descarregar la “motxilla” de desànim i recarregar-la de noves propostes i il·lusions.
Hi van trobar: Generositat, Romanticisme de qui creu que tot és possible, Amor pels joves i pels altres, Caritat d'aquell que dona sense esperar, Il·lusió per nous precesos i projectes, Entusiasme per l'Església del futur, Solidaritat als més propers.
GRÀCIES.
Àngels i Rosalia

M'agrada

Familieta!!
El fet de vindre dissabte i veure tanta gent de diferents edats però, tots tant joves “d'esperit”, de sentir el testimoni de tots vatros, l'alegria dels joves i totes les experiencies dels no tant joves… me fa sentir com si estigues muntant una especie de cim on encara que la pujada tingue pedres qe rellisen, pedres soltes i una miqeta de fang…,te'n dones conte del valuos qe es el cami i qe entre les pedres i el fang, tmbe et trobes floretes i coses per les quals val la pena anar caminant, i anar lluitant!

Que puguem anar compartint en tantes ganes com dissabte els nostres testimonis!
Gràcies!!

M'agrada

Abans que res, el blog hauria de tenir una etiqueta com Facebook per poder posar: M'AGRADA! Jo ara mateix ho posaria 6 vegades!!! Poc més a dir perquè queda molt ben dit més amunt.

Màgnifica la preparació, tant del Fòrum com de la Jornada Diocesana, però més màgnifica la gent que hi va assistir i ens va il·luminar sobretot amb el seu testimoni!! Gràcies a tots per fer que la fe en l'Esperit segueixi brillant!!!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.