Categories
Jornada Diocesana

II FÒRUM I JORNADA DIOCESANA

Els fidels seguidors del Blog ja n’estareu més que assabentats. El cap de setmana del 25 al 27, tenim dos activitats importants. Esteu animats a participar, no? Segur que tenim moltes il·lusions i aportacions que compartir.

4 replies on “II FÒRUM I JORNADA DIOCESANA”

“…oportunitat que hem d´aprofitar en gratitud i responsabilitat”, deiem fa pocs dies. Ho faig meu: d´on, de qui penseu que ens arriben constanment les oportunitats/crides?…i no defalleix, mai! Llavors, si t´en “aprofites”…queda sempre i primer l´agraïment/gratitud, però a continuació i sense distinció el compromís responsable.
Gràcies per l´immens treball que hi ha detràs d´aquestes ofertes, esperem contribuir i estar a l´altura del que Jesucrist per la vostra “provocació” espera de tots nosaltres, ens veiem, ànim!

nando

M'agrada

m'agrada Nando. M'ha recordat a una frase que té Kairoi a una cançó però que és de no sé quin sant (xd): ÉS IMPOSSIBLE, CONEIXER-LO I NO ESTIMAR-LO, ESTIMAR-LO I NO SEGUIR-LO, SEGUIR-LO I NO ANUNCIAR-LO … m'ha vingut al cap per lo de que el compromís sorgeix de l'agraïment.

maria

M'agrada

…us puc assegurar que ha sigut un veritable Do de Déu, éstic sumament agraït i entusiasmat per tot lo viscut aquest matí, de veritat, tota la feina, esforços i dedicació que heu dedicat ha valgut la pena, no defalliu, susciteu, provoqueu, demaneu…Ell hi és…ànim!

nando

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.