Categories
Testimoniatge

TENS ROBA BRUTA?

Tots tenim una rentadora a casa, no? És fàcil de posar. De ben segur que molts joves saben fer-ho. A casa meua sempre hi ha roba per netejar. És una segona pell i, per això s’embruta quan juguem, cuinem, fem esport, suem…, en poques paraules, vivim.

Aleshores, quan posem la roba bruta a dins la rentadora amb el detergent, el suavitzant i l’aigua, després d’una estona ix neta i amb una olor de fresc.Quin goig treure la roba neta, un poc humida i estendre-la!

Nosaltres necessitem també ser netejats per Jesús. Igual que la roba, ens embrutem. El que diem, el que pensem, alguns actes, alguns gestos… no acabem, d’estar com cal. El món, la societat ens embruta sovint, i no ens fa adonar de les nostres taques. Per això, a molts la “brutícia” no els molesta.

Deixem que Crist, que és el millor detergent, ens netege amb la força de la seua aigua. Eixirem tant nets que al nostre voltant s’adonaran del bon perfum que desprenem amb la nostra alegria i amb els nostres fets.

Quan ser l’última volta que netejares la teua roba?

Toni Soriano és un acompanyant de joves de Benicarló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.