Categories
Activitats

EXERCICIS ESPIRITUALS

Hem estat de mini exercicis espirituals. Va ser el cap de setmana passat a la casa d’espiritualitat de les Teresianes de Jesús. Acompanyats per Álvaro Chordi, mossèn de la diòcesi de Vitòria. S’ha aplegat, gent que busca, gent que prega, gent que viu… en Déu, des de Déu, per Déu. En total 28, joves i adults. Cadascú ho haurà viscut diferent… Les paraules no ho expressen bé, perquè es tracta de fer experiència.

2 replies on “EXERCICIS ESPIRITUALS”

Segur que va ser una experiència fantàstica!!! Llàstima no poder-la compartir, la salut em va traicionar a última hora. :( joooooooo, en les ganes que tenia jo d'anar-hi! Espero que hagi estat una experiència renovadora!!! A començar, si mes no, relaxats la quaresma, o no?¿ jejeje ;)
Ja ens contareu!!!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.