TESTIMONI DE MIKE

Hola a tothom, sóc Mike Safont i sóc d’un poblet del nostre bisbat.
El passat cap de setmana (18, 19 i 20 de febrer del 2011), vam anar uns 30 joves del nostre bisbat a Mont Caro, on vam gaudir de la natura, del silenci i el que és més important: de la convivència viscuda entre tots els participants.
Jo fa anys que participo en moltes trobades que es fan al nostre bisbat i de cadascuna m’emporto molts bons records i moments que no es tornaran a repetir. També en aquesta trobada, de la qual destacaria la pregària a l’estil de Taizé, preparada per Mossèn Toni, que ens va explicar el seu funcionament. A banda de les pregàries, també m’emporto una pregunta que es va fer a la trobada: I els joves, en general, creus que troben a faltar quelcom en l’església?
La meua reflexió sobre esta pregunta és:
Els joves no trobem a faltar res en l’Església perquè en realitat no sabem res de ella. A mi, quan era petit els meus pares em van dir: “Mike, vols fer la comunió?” I jo els vaig contestar que no. Els meus pares, com fan la majoria, em van dir: “Mike, si fas la comunió, et faran molts regals”. I vaig fer la Comunió.
En canvi, per a la Confirmació als meus pares els era indiferent i vaig ser jo qui es va apuntar perquè anava un grup de amics i uns als altres ens vam convéncer i vam anar a fer confirmació, tot i que per a mi la fe no era el més important.
Ara estic en un temps en que la fe ha arribat al meu cor; una fe que m’ha ensenyat uns valors tan grans que mai els podré oblidar: respecte als altres, treball en equip, valorar les coses.., i moltes mes.
Per això hem de treballar per tots aquells joves que diuen “sí” a la Confirmació i “sí” a la post-comunió. I aprofitar tots els mitjans que l’Església posa al nostre abast per ensenyar-nos qui és, com ho ha fet en aquesta Trobada.
Per acabar, m’agradaria donar un consell a tots els joves: no tingueu por; no tingueu vergonya de participar en les trobades. Realment val la pena deixar un cap de setmana sense la festa de costum, per poder anar a unes convivència com la que he viscut jo aquest cap de setmana.
Mike Safont Panisello, és un jove de La Ràpita
Anuncis

6 pensaments sobre “TESTIMONI DE MIKE

 1. gerard diu:

  sempre he pensat que algun dia sentiria aquestes paraules i que tornaries a ser tu gracies per torna aser com ets, no canvies que res no et faigue perdre alló que més estimes

  M'agrada

 2. Maria diu:

  gràcies Mike pel teu testimoni, crec que tots ls que vam estar a la Trobada recordem la força de les teves paraules… que l'Esperit seguixca bufant…

  M'agrada

 3. Marisol diu:

  Potser jo també he de dir-te GRÀCIES Mike!Tu, com totes les persones que l'església m'ha permés i em permet conèixer i apropar aporteu quelcom en mi que m'apropa cada dia a Jesús. No vaig tenir el goig de participar de la trobada però m'impregno amb força del que tots vau viure i això m'alegra i em conforta! És un goig i una alegria formar part d'aquesta Església que som tots! I…que l'Esperit segueixi bufant!!

  M'agrada

 4. Anonymous diu:

  ei, m´encanta!, i no faig referència al afer TV3 i la seva apagada, estem invocant que l´Esperit “seguixca” i “segueixi” bufant!…. no sé si m´explico….que és, on rau l´important?

  nando

  M'agrada

 5. Vicky, la Ràpita diu:

  Senzillament GRAN! com l´esperit que aconsegeuix unir-mos i treure el millor de cadascú de nosaltres. Encara que no coneguem molt l´església, sabem que ens tenim els uns als altres, això si que ho sabem, que som una gran FAMÍLIA.
  Jo també em sumo a la frase ” Que l´esperit segueixi bufant”!!

  Beseets!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s