Categories
Testimoniatge

TESTIMONI DE MIKE

Hola a tothom, sóc Mike Safont i sóc d’un poblet del nostre bisbat.
El passat cap de setmana (18, 19 i 20 de febrer del 2011), vam anar uns 30 joves del nostre bisbat a Mont Caro, on vam gaudir de la natura, del silenci i el que és més important: de la convivència viscuda entre tots els participants.
Jo fa anys que participo en moltes trobades que es fan al nostre bisbat i de cadascuna m’emporto molts bons records i moments que no es tornaran a repetir. També en aquesta trobada, de la qual destacaria la pregària a l’estil de Taizé, preparada per Mossèn Toni, que ens va explicar el seu funcionament. A banda de les pregàries, també m’emporto una pregunta que es va fer a la trobada: I els joves, en general, creus que troben a faltar quelcom en l’església?
La meua reflexió sobre esta pregunta és:
Els joves no trobem a faltar res en l’Església perquè en realitat no sabem res de ella. A mi, quan era petit els meus pares em van dir: “Mike, vols fer la comunió?” I jo els vaig contestar que no. Els meus pares, com fan la majoria, em van dir: “Mike, si fas la comunió, et faran molts regals”. I vaig fer la Comunió.
En canvi, per a la Confirmació als meus pares els era indiferent i vaig ser jo qui es va apuntar perquè anava un grup de amics i uns als altres ens vam convéncer i vam anar a fer confirmació, tot i que per a mi la fe no era el més important.
Ara estic en un temps en que la fe ha arribat al meu cor; una fe que m’ha ensenyat uns valors tan grans que mai els podré oblidar: respecte als altres, treball en equip, valorar les coses.., i moltes mes.
Per això hem de treballar per tots aquells joves que diuen “sí” a la Confirmació i “sí” a la post-comunió. I aprofitar tots els mitjans que l’Església posa al nostre abast per ensenyar-nos qui és, com ho ha fet en aquesta Trobada.
Per acabar, m’agradaria donar un consell a tots els joves: no tingueu por; no tingueu vergonya de participar en les trobades. Realment val la pena deixar un cap de setmana sense la festa de costum, per poder anar a unes convivència com la que he viscut jo aquest cap de setmana.
Mike Safont Panisello, és un jove de La Ràpita

6 replies on “TESTIMONI DE MIKE”

sempre he pensat que algun dia sentiria aquestes paraules i que tornaries a ser tu gracies per torna aser com ets, no canvies que res no et faigue perdre alló que més estimes

M'agrada

gràcies Mike pel teu testimoni, crec que tots ls que vam estar a la Trobada recordem la força de les teves paraules… que l'Esperit seguixca bufant…

M'agrada

Potser jo també he de dir-te GRÀCIES Mike!Tu, com totes les persones que l'església m'ha permés i em permet conèixer i apropar aporteu quelcom en mi que m'apropa cada dia a Jesús. No vaig tenir el goig de participar de la trobada però m'impregno amb força del que tots vau viure i això m'alegra i em conforta! És un goig i una alegria formar part d'aquesta Església que som tots! I…que l'Esperit segueixi bufant!!

M'agrada

ei, m´encanta!, i no faig referència al afer TV3 i la seva apagada, estem invocant que l´Esperit “seguixca” i “segueixi” bufant!…. no sé si m´explico….que és, on rau l´important?

nando

M'agrada

Senzillament GRAN! com l´esperit que aconsegeuix unir-mos i treure el millor de cadascú de nosaltres. Encara que no coneguem molt l´església, sabem que ens tenim els uns als altres, això si que ho sabem, que som una gran FAMÍLIA.
Jo també em sumo a la frase ” Que l´esperit segueixi bufant”!!

Beseets!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.