Categories
Trobades +18

TROBADA JOVES + 18

Aquest cap de setmana, 28 joves cristians d’entre 18 i 30 anys, hem passat junts el cap de setmana al Caro. Guitarres, passeig, rialles, servei, reflexió, pregària… Ingredients que tenen molt més sabor quan es compartixen amb altres. Ens hem centrat en dos treballs: el missatge que el Papa ens dirigeix als joves en motiu de la JMJ, va ser el plat fort de dissabte. I diumenge de matí vam compartir una profunda i intensa reflexió sobre els joves i l’església: vam compartir algunes de les següents qüestions: quina és la meva pertinença a l’església? Com l’església m’ajuda a viure la fe? Què li demanaria a l’església per a que m’ajude a viure la fe en més radicalitat? Què puc aportar jo? Ser testimonis del Crist, formar-nos i viure més units va ser possiblement, el que més va ressaltar.
Una trobada més per donar gràcies a Déu, per fer-nos el regal de la fe i de poder compartir-la amb altres.

6 replies on “TROBADA JOVES + 18”

Sòc persona de parlar “poc o gens” en gran públic, però no volia que això em m'impedira transmetre els meus sentiments respecte la trobada, així que aprofitant els temps moderns i les noves tecnològies, ho deixo aqui:

– GRACIES a tots per fer possible aquest cap de setmana tant especial, per fer sentir que Dèu està en cadascú quan estem diposats a cercar-lo i a trobar-lo.
Perquè després d'un temps “apartada”o amb “estades intermitents” per les trobades, m'he pogut tornar a sentir arrelada a l'Esglèsia, perquè per mi l'Esglèsia es això: una Casa gran que sempre resta amb les portes obertes, perquè encara que t'he n'apartis o estiguis temps sense entrar-hi, SEMPRE estarà oberta per a TÚ.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!

M'agrada

Jo, (comprobat queda) també soc persona de poques paraules… però la veritat, m'agrada tant poder compartir un cap de setmana en vatros i donarme conte que Jesús esta alli en natros… que hem fa tornar a les realitats rapitenques en les piles recarregades per a continuar el camí en totes les ganes i il·lusions del món.

gràcies per cada petit detall, gràcies per estar, per anar fent camí junts, gràcies per ser un dels meus referents principals!

M'agrada

Ei xiques, vaja coses boniques dieu!! Jo també he disfrutat molt. Molts moments bonics. Si hauria de triar, em quedaria en el diàleg del diumenge pel matí, sobre els joves i l'església, va ser molt especial, ric i responsable. Avui pensava en la sort que tenim de trobar-nos en altres joves per compartir la fe! Us imagineu viure-la sols? Jo no! Ara toca seguir, en forces renovades, en la consciència de que Déu ens acompanya de prop. Gràcies a tots, gràcies a Déu!

M'agrada

Bona nit!!Veig que va ser profitosa la trobada!M'alegro!D'altres també vam poder descobrir Déu en la petitesa de les coses, i vam participar de la Festa Diocesana de l'Hospitalitat de Lourdes. Amb malalts i gent gran també es riu i es prega, però tot va a un ritme diferent!jeje ;) Ja he dit, m'alegro que hagi donat molt de fruit la trobada i espero poder participar de propers esdeveniments! Una abraçada i a viure la fe amb companyia, sobretot amb la companyia de qui més ens estima i ens parla (a la seva manera però sempre te coses a dir-nos)! Una abraçada

PD.- Jo si que sóc persona de moltes paraules i se (de bona mà) que alguns vau trobar a faltar la meua presència, jejejeje (i…si que tinc iaia) :D

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.