Categories
Trobades 13-17

TROBADA DEL CAP DE SETMANA!!

Davall el lema “Tu et fas present”, vora setanta-cinc joves d’Amposta, Benicarló, La Ràpita, Tortosa, La Palma, Riba-roja, Vinaròs, Cervera… juntament amb onze monitors, dos cuineres i els dos sacerdots vàrem, estar reunits el passat cap de setmana a l’Alberg de la Joventut de les Teresianes i també a la casa de la Consolació. Van ser tres dies inoblidables i immillorables en els quals vam fer moltes i diverses activitats des de pregàries fins a jocs i moltes estones amb rialla […] Jo acabo dient-vos que açò no és una despedida sinó el començament d’una llarga amistat que perdurarà per sempre i estic desitjant fer-ne una altra i trobar-nos tots junts, ja que açò ens ajuda a fer-nos més persones.

Mai se us oblidarà.

Guillermo Soriano, és un jove de Benicarló

2 replies on “TROBADA DEL CAP DE SETMANA!!”

Es nota que us ho vau passar molt bé!!M'alegro! Ja vaig seguir intensament per facebook (aquells que us conec, jejeje)els comentaris i demés post-trobada!!Aprofitar l'experiència a transportar tot el que heu viscut al vostre entorn més proper!! Fins la pròxima (que espero poder compartir en tots vatros!!!)

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.