Categories
Testimoniatge

ERES OLLA CALENTA O FREDA?

Quan calente aigua o poso la cafetera, el calor del foc, fa que s’escalfi l’acer o el ferro i la calentor arribe als aliments. La seua força fa que tot bulli, es cogui i tregui el millor d’ells. Quan apartem del foc les cassoles o les olles durant un ratet continuen transmetent escalfor, però al ratet es tornen fredes com la neu.

A voltes pot passar-nos el mateix. Els que hem assaborit l’escalfor de Crist, ens ha fet transmetre calor, tendresa, alegria. Però si ens hem allunyat d’Ell ens hem pogut tornat gelats i freds.

Sovint necessitem que algú ens espente I ens pose en mig del foc; o que nosaltres donem el pas. D‘alli brollen totes les forces. Tots necessitem tornar a connectar-nos amb Ell. Llavors nosaltres, igual que els aliments, amb la força del foc, donarem el millor.

Toni Soriano, és acompanyant de joves de Benicarló

2 replies on “ERES OLLA CALENTA O FREDA?”

Toni, l´altre mdia a casa vam tenir una experiència semblant. I com has donat peu… Varem fer un olla de caldo a la nit, per si l´endemà no teniem temps.I l´endemà tard, el “fons de l´olla” encara era calent…(i no era vitro).
Aquets últims dies, estic coneixent casos “d´olles que tornen a bullir” desprès de molt de temps d´estar “allunyades del foc”. Restava quelcom latent, perdurable, poten…. i la guspira, l´alè, la bondat, el testimoni senzill les ha fet renèixer…és un goig!
Només em queda el dubte de si hem de ser , guspira, foc, acer, olla o ben bé tot a l´hora, donat que el foc és Ell.

nando.

M'agrada

Gràcies un altre cop a Toni i a Nando per les seves aportacions!Només puc dir que hem de ser guspira, acer, olla….tot a la vegada!I tenir ben clar que el que brolla dins nostre és el foc latent que és Ell!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.