TROBADA ARXIPRESTAL DE JOVES A TIVISSA

El dia 14 de gener a la nit, hi va haver una trobada de joves a Tivissa, i nosaltres hi vam assistir. Va començar a les 21.30h de la nit, vam anar a la casa abadia i vam sopar amb gent de Tivissa, Masroig i Riba-roja. En acabar, vam anar a l’esplai, on estaven els de Móra d’Ebre, i allí vam mirar un vídeo sobre el Nadal, desprès vam mirar la representació de “Les Fúries de l’Infern” de Folch i Torres i per últim ens vam dividir per grups i amb els mossens i catequistes vam parlar de les fúries de l’infern (els set pecats capitals).
Personalment, ens va agradar molt la trobada, perquè ens ho vam passar molt bé compartint una estona amb altres joves com nosaltres. La petita pel·lícula ens va fer reflexionar sobre el verdader missatge que ens porta el Nadal i també ens va fer il·lusió tornar a veure als Dimonis, perquè ens agrada molt, ja que és molt entretingut.
També ens va agradar poder parlar de coses que realment ens interessen i comentar-les amb els demés. El final de tot va estar molt bé, perquè ens vam reunir tots i vam concloure la trobada pregant i donar-nos les gràcies per haver fet possible aquell dia.
Marta Margalef i Mireia Serrano són dos joves de Tivissa

One thought on “TROBADA ARXIPRESTAL DE JOVES A TIVISSA

  1. Siempre alegra y anima ver que os lo pasáis bien en las trobadas. Los de Riba-roja vinieron muy contentos y con ganas de que llegue la próxima. Me encanta ver que funciona!!!. A seguir trabajando y que no decaiga el animo!.
    Un abrazoooo…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.