Categories
Testimoniatge

BON NADAL!

Aquest és un dels aparadors que en aquests dies de Nadal omplin les botigues del nostres pobles. Després de mirar moltes voltes, vaig trobar el nen Jesús. Hi és. Però com que hi ha tants regals, avaloris i trastets no es veu. Us proposo que el busqueu. Si la redacció vol, qui el trobe tindrà premi.
En les nostres vides pot passar el mateix, que no trobem Jesús dins nostre. Això pot ser perquè estem plens d’actituds i valors poc adients que no són realment veritables. Si comencem a treure les enveges, els odis, els egoismes, la vanitat, la supèrbia i les rancúnies, de ben segur que el trobarem. I li farem un lloc en la nostra casa on la seua estrela donarà llum i alegria als nostres cors.
Bon Nadal, que el naixement del nen Déu sigui el veritable motor del teu, del nostre Nadal.
Toni Soriano

3 replies on “BON NADAL!”

eiii, des de alguns joves de Benicarlo volem tornar a viure l'experiencia del Caro de fa 2 anys, com diu Cristina, que enguany no hem fet res… a vore si per al finals de gener montem alguna i ja teniu 5 assistents assegurats d'edat entre 19-20 anys, aixi que gente de Vinaros, la Rapita, Amposta, Tortosa, entre altres feu moviment…

Un beset molt gran.

Disculpeu-nos de les errades sense accent per este ordinador no va be.

Si hi ha alguna novetat sobre aquesta demanda, piqueu a Toni Soriano.

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.