Categories
Activitats

VOLUNTARIAT A BARCELONA!

T’apeteix viure una experiència de voluntariat? Ja has participat altres anys i vols repetir? Has sentit alguna vegada allò de, el que no és dóna es perd?
Vine del 27 al 30 de desembre, junt amb molts altres joves del bisbat a viure una experiència de voluntariat a Barcelona.
Tornaràs més ric havent fet companyia a alguns avis que estàn sols, havent donat de menjar a alguns que no tenien expectatives de fer-ho aquell dia, havent fet més càlida l’estància a un hospital d’uns malalts sense familia… Ajudaràs a fer un Nadal més càlid, ajudaràs i potser ells també t’ajudaran a descobrir el veritable sentit del Nadal. Tornaràs més ric, tornaràs més ple.
A partir del 15 anys. Preu 60 euros, Més informació a mossenjavier@gmail.com o joves@bisbattortosa.org

7 replies on “VOLUNTARIAT A BARCELONA!”

En comptes d'anar-nos-en tan lluny per fer unes jornades de voluntariat, caldria que l'equip de catequistes de joves preparara alguna que una altra trobada a la nostra diòcesi, que des de els campaments d'estiu que no hi ha res.

M'agrada

Xavals que fem??? Com és que no hi ha cap trobada??? Ningú s'anima a preparar-ne??? Vull tornar a veure nevar al Caro… Qui s'apunta???

M'agrada

Entre angelets i anònims, seria un poc complicat fer la llista dels assistents a la trobada… ;-)! És mirar-ho i clar que se'n poden fer però primer hem de saber qui té ineterés! Si no voleu dir qui sou, escriviu al correu joves@bisbattortosa.org

Besets per a tots!

M'agrada

Les trobades estan molt bé,a mi també m´agradaria que s´en fessin més però també és important estar al costat de les persones que ho necessiten.

M'agrada

Jo tambe estic apuntet de fer un cap de setmana de Caro, i reviure moments i viuren de nous i contnuar fen el camí en més cmpanyia que l'actual, qe smpre va bé!!
Viure un nadal com el de fa dos anys a Caro… va ser tan bonic, el recordo en tantes ganes.. quan ls palestines estesses al terra recullien cartes individualitzades, un goig de nadal, Cantar, compartir, pregar… quan les guitarres no paraven de sonar, quan les mirades signifiacven tant i les abraçades reconfortaven tant… Quan teniem la valentia de surtir en pantaló curt mentre nevava per fer una gimcana.. aiss!

Perdoneu, m'he animat escribint!

Referent al voluntariat, meu van comentar desde la FRATER, hem cridava l'atenció ja qe estic envoltada laboralmnt d'este món… però pel mateix fet qe estic envolda laboralment, m'hes imposible participar. Qui vaigue que ho disfrute molt!

Una abraçada molt gran a tots!

M'agrada

si anar a barcelona es anar a lluny …, no es el lloc sino les persones uqe ho nesesiten i l'xperiencia de poder ajudar a aquelles persones que més ho nesesiten, si anar a barcelona o els kilometres impedeixen ajudar a un altre no se ajudaras al teu vei. de trobades al aro ja se'n faran pero ara que estem en etemps del advent toca prepara l'vinguda de jesus i aixo comporta que tots la pugem viure d'una maneadigna ames jesus on el trobem sino en el cor dels més nesecitats bona nit espero no ofendre ningu dw

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.