Categories
Notícies

DES DE ROSSELL

El dia 13 de novembre vam reunir-nos els joves de Rossell que ens vam confirmar l’any passat per a fer un sopar. Joan ens va explicar les activitats que ha organitzat el Bisbat i ens va comentar que podriem participar com a voluntaris aquest estiu a l’acolliment de joves d’arreu del món. Tot i que ens hagués fet molta il·lusió, no podem participar perquè són les festes del poble, i estem tots embolicats, ja que les xiques són pubilles i els xics les acompanyem.
Això si, ens ho vam passar molt bé a la trobada que es va fer l’any passat… se’n podrien fer d’altres així d’àmbit proper, perquè moltes vegades tenim activitats que ens impedeixen anar a altres trobades o sortides. Per cert, que no ho he dit… ens ho vam passar molt bé al sopar !
Aitor Niñerola, és un jove de Rossell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.