Categories
Activitats

ELS QUE HEM ESTAT A POBLET

S’ha fet curt. És el que passa quasi sempre, quan estàs d’allò més bé. És el que ens ha passat als 7 joves del nostre bisbat que hem estat part del pont al Monestir de Poblet. En 50 joves més. En un capellà de Mallorca que ens donava pistes per pregar. En una comunitat de monjos que donaven caliu i testimoni. En una fornada de joves que es senten església i volen crèixer en ella. En un Déu que com sempre, s’ha mostrat infinitament generós.

3 replies on “ELS QUE HEM ESTAT A POBLET”

En breus un intentaré plasmar l'experiència viscuda, però ara les obligacions universitaries toquen a la porta! De totes maneres, només tinc una paraula: SOM ELS SEUS PREFERITS! (que “qualque” s'ho agafi com millor desitgi!)

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.