Categories
Testimoniatge

JOVES A POBLET

Set joves del nostre bisbat estan passant el pont de la Inmaculada al Monestir de Poblet. Uns dies de pregària i convivència amb la vida del Monestir, que compartiran amb més joves de tot Catalunya. Li hem preguntat a Jordi Ibáñez – un dels joves que participa -, que és el que l’ha mogut a participar…. això ens ha dit:

Pot sonar estrany que un jove de 20 anys es perdi tot un pont per anar d’exercicis espirituals al Monestir de Poblet. Però si, és cert, com jo més joves de tots els bisbats amb seu a Catalunya estaran del 5 al 7 de desembre d’exercicis al Monestir de Poblet.

Què m’ha mogut anar allí? Sobretot desconnectar un poc de la societat d’avui en dia que ens té tan ocupats i tan dispersos, també per pensar en nosaltres mateixos, en Déu, en cóm estem vivint la vida, etc. Per això aquestos dies els utilitzaré per a pensar en mi, cóm estic vivint la vida, la fe, … a part de saber també com és la vida en un Monestir, perquè se poca cosa de com viuen i que fan els monjos.

Una altra cosa es saber si puc estar 3 dies en “silenci” exteriorment i si podré seguir un ritme diferent a l’habitual. Jo penso que si, per això vaig.

Un altre motiu pel qual vaig, és perquè són les meves vacances de l’any, així aprofito per descansar i desconnectar del món durant uns dies. Pot sonar estrany que això siguin unes vacances però van molt bé i són molt diferents a unes vacances convencionals.

Per això des d’aquí, convido a tots els joves del nostre bisbat a participar d’uns exercicis, perquè van molt bé.

Jordi Ibáñez és un jove de La Ràpita

One reply on “JOVES A POBLET”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.