Categories
Testimoniatge

TESTIMONI DE RAQUEL

“Quan un divendres ens van proposar anar a Barcelona a veure al Papa Benet XVI, ens vam animar a anar totes les amigues, encara que al final soles vam anar tres. Per aquesta raó, al llevar-me a les quatre de la matinada aquell diumenge, les meues expectatives del dia no eres massa optimistes. Però, quan vaig arribar a Barcelona i vaig veure allò que vaig veure, sabia que acabaria el dia amb un gran somriure. Era increïble la quantitat de gent que hi havia, tots cantaven, cridaven i aclamaven al Papa. Tot el món eren companys, tots s’entenien i tots estaven feliços per estar allí en la Sagrada Família. El viatge meresqué la pena soles per a sentir la il·lusió que em va suposar el veure al Papa a menys de 5 metres, passant ràpid amb el Papa-Móvil i després veure la missa amb tanta companyia en una “Superpantalla”. Va ser la il·lusió i l’emoció de veure a algú tan important en el cristianisme i la raó per la que estem ací en aquest moment.”

Raquel Tena és una jove de Benicarló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.