Categories
Activitats

ELS JOVES DE TORTOSA AMB EL PAPA

Caldrà gitar-se prompte o allargar la festa perquè haurem de matinar per anar a Barcelona. Però segur que valdrà la pena. A les 4.30 de la matinada el bus + una furgoneta sortirà de Benicarló amb els joves benicarlandos i morellans. Després passarem a buscar als joves de la Ràpita i a les 5.30 calculem estar a Tortosa per recollir als joves tortosins i del Masroig. Al voltant de les 8 cal que estiguem a Barcelona.
Volem viure l’Eucaristia presidida pel Papa Benet XVI i escoltar amb atenció el que ell ens diu. Després de participar de l’Eucaristia i del res de l’Àngelus els joves que haurem participat de tots els bisbats amb seu a Catalunya anirem a dinar tots junts. Després de dinar, compartirem un moment de pregària i trobada festiva tots junts, que ens servirà a la vegada per a motivar-nos a participar de la propera JMJ l’estiu que ve a Madrid.

No oblideu que cal portar el dinar i el DNI.

2 replies on “ELS JOVES DE TORTOSA AMB EL PAPA”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.