Categories
Notícies

PASTORAL amb JOVES

Dissabte passat ens vam reunir al Seminari, per parlar de qüestions diverses al voltant de la pastoral amb joves. Més enllà d’alguns assumptes concrets, que ja anireu veient en altres “entrades” us deixem algunes “idees” que van sorgir del diàleg.
Esperança, constància, acompanyament, nous mètodes per proposar la fe als joves, il·lusionar, sumar, ser creatius, presentar la centralitat de la fe, que el jove siga part implicada i protagonista, molta pregària, treballar en xarxa, estar amb ells i estimar-los, paciència, crear espais de trobada, donar una imatge vital i actual de la fe,… És tasca de tots que dia a dia, ho anem fent possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.