Categories
Testimoniatge

TESTIMONI DE DAVID

Feia temps que necessitàvem una iniciativa com aquesta: no només una missa per a joves, sinó una Missa Jove, amb majúscules; una missa flexible, adaptada i propera… però sobre tot, una celebració que pugui apropar el Missatge de Déu als joves d’una manera innovadora, dinàmica i atractiva.
És difícil ser cristià entre la joventut d’avui. Sí, és cert, alguns freqüentem les nostres parròquies, ens reunim amb els nostres amics del grup i tenim per costum anar a missa els diumenges. D’acord que ens ho passem bé i gaudim d’aquestes estones. Però ser cristià va més enllà. Hom és cristià en cada moment de la seva vida, no només quan està envoltat dels que, com nosaltres també ho són. I són molts els moments en que ens veiem immersos en una societat on imperen les postures agnòstiques i/o atees. Cóm actuar, cóm pensar en aquestes situacions?És aleshores quan ens costa ésser realment seguidors de Jesús, no avergonyir-nos de la nostra fe, sinó al contrari, donar testimoni. I aquí entra en joc aquesta nova iniciativa: una missa on trobar-nos, pregar junts, cantar junts i lloar a Déu. Però sobre tot, entendre l’Evangeli des de la nostra situació de joves i aplicar-lo a les nostres vides, entre els companys, a casa, als estudis, en el treball… en cada moment de la nostra vida. Tots sabem que a aquest món li manca encara molt d’amor! falta!Units, la nostra fe s’enfortirà. Tinc moltes esperances posades en aquesta missa, i m’alegro que la iniciativa tiri endavant amb la forca de totes les persones que comparteixen aquesta motivació.David

VÉS A ESPAI REFLEXIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.